stonecolor logo

Kvalitet og miljø

Den højeste kvalitet kombineret med ansvarlighed og omtanke

Kvalitetssikring og miljøhensyn følges uløseligt ad hos Nowocoats A/S, og derfor har vi valgt at være dobbeltcertificeret i ISO 9001 og ISO 14001, som en del af vores grundlæggende fundament.

Kvalitet

En høj og ensartet kvalitet, er det, vi hos Nowocoat A/S lover vores kunder. Derfor har vi valgt at blive certificeret i henhold til ISO 9001 standarden, som blandt andet indeholder specifikke krav til et kvalitetsledelsessystem, der løbende forbedrer vores interne produktion og coatings til glæde for vores kunder. Blandt andet bliver alle vores produktionsbatch løbende testet gennem blandingen og kontrolleret efter strenge krav fra både kunder men også egne ambitioner.
Vi kan stolt fortælle at vi er den eneste danske producent med et algemiddel NEUTRALON, som er godkendt af miljøstyrelsen. De fleste af vores tagmalinger og imprægneringer har også et CE mærke, som de eneste i Danmark.

Miljø

Når du overfladebehandler dine produkter med coatings fra Nowocoat A/S, forlænger du produkternes levetid, hvilket i sig selv er et vigtigt bidrag til et bedre miljø, men vi har også i hele vores produktion og udvikling et stort fokus på at erstatte miljøskadelige stoffer med alternativer, som ikke i samme grad påvirker vores natur og miljø.  
Produktionen hos Nowocoats A/S er certificeret I henhold til ISO 14001, hvilket er din garanti for, at alle vores produkter bliver fremstillet med den største hensyntagen til miljøet.


Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan udvikle produkter til din virksomhed.

 

certDK certENGcertDEcertCHI

UK ISO9001 ISO14001 COL